facebook_pixel

FAQ – spørgsmål og svar

Vi har samlet de hyppigste stillede spørgsmål i vores FAQ. Er der spørgsmål du ikke finder besvarelse på her, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os, så sørger vi for at svare dig hurtigsts muligt – Hver god ved dig selv og andre hver dag!

Hvor kommer insekterne fra?

Vores insekter på nuværende tidspunkt fra professionelle insektfarme i  Holland og Belgien. I fremtiden vil vi benytte dansk producerede insekter, så snart de første danske insektfarme er klar til større produktion.

Hvad er næringsværdien for insekter?

Protein: 40-50%
Fibre: 12%
Mere jern end du finder i spinat. Lige så meget omega 3 som i laks. Samt andre essentielle fedtsyrer. Lige så meget kalk som i mælk.

Er insekterne levende?

Nej. Crickster forhandler ikke levende insekter.

Hvordan bliver insekterne aflivet?

Insekterne bliver frosset til de først går i dvale og derefter dør. Ligesom hvis de var i naturen og det blev vinter.

Hvorfor skal jeg spise insekter?

Hvorfor ikke? 2 milliarder mennesker spiser allerede insekter rundt omkring i verden. Insekter er små, koldblodede og findes i hobetal. Derfor kræver de ekstremt få ressourcer og er nemme at anvende som mad. Foder, vand og plads er ikke noget, de kræver store mængder af og kan derfor belaste vores kære planet mindre ift. eksisterende proteinkilder. At de derud over smager fremragende, er jo kun et ekstra plus.

Hvordan bliver jeres insnack333 tilberedt?

Vores Insnack333 er ligetil: Efter insekterne er renset, rister vi dem i ovnen med de forskellige smagsvarianter, pakker dem og voila! Et glas sund supersnack klar til dig.

I vores andre produkter, laves insekter på enkelt vis om til pulver før de blandes sammen med de øvrige ingredienser.

Hvad kan jeg bruge Insnack333 til?

Det er fantasien, der sætter grænser! Smagen af Mexico går rigtig godt sammen med en mexicansk salat, som du kan finde en opskrift på i linket til mexicansk salat du kan finde vores andre opskrifter i dette linket her. Smagen af Umami passer perfekt som topping på kartoffel/porresuppen. Smagen af Italien går fremragende til en lækker sommersalat. Alle sammen kan selvfølgelig også bruges som en ren snack.

Hvor mange insekter skal jeg spise for at dække mit daglige behov af protein?

Det afhænger af flere ting (bl.a. insekttype, hvad de har spist, hvor de kommer fra, hvordan de er tilberedt). Hvis du vil have dækket dit proteinbehov udelukkende af insekter, skal du spise omkring 120 gram. Hvilket vi vil komme til at gøre i nærmeste fremtid. Husk at spise varieret (og spis insekter en gang i ugen).

Vi elsker at kommunikere med jer, så skriv endelig til os hvis du mangler svar i vores FAQ.