KNÆKBRØD OPSKRIFT

Knækbrød opskrift med wholepro - fårekyllinger

Multikerne knækbrød – Med wholepro fårekyllinger

30 minutter20 stykker

Knækbrød med et lækkert, bæredygtigt og sundt tvist. Knækbrød kan spises som en del af et måltid, særligt morgenmad og frokost eller som mellemmåltid med eller uden pålæg. Vi foreslår at spise det sammen med en af vores salater med insnack333.

Denne opskrift er bare lidt bedre end alle de andre og så har den det sunde og bæredygtige tvist – Velbekomme.

Ingredienser

  • 1,5 kop (150 g) havregryn
  • ⅓ kop (50g) Cricksters hele frysetørret fårekyllinger
  • ⅓ kop (50g) hørfrø
  • ⅓ kops (50 g) sesamfrø
  • ⅓ kop (50 g) græskar frø
  • ⅓ kop (50g) solsikkefrø
  • 3 tsk oregano
  • 1 tsk salt
  • ¼ kop (50 ml) olivenolie
  • 3 æg

Fremgangsmåde

  1. Ovnen opvarmes til 180 grader. Tag to store bageplader og en rulle bagepapir.
  2. Bland alle de tørre ingredienser til i en skål. Rør godt med en gummispatel. Tilsæt olie og vand. Rør godt og brug dine hænder til at danne en bold af dej, hvis det er nødvendigt.
  3. Sæt et ark bagepapir på en stor overflade, og læg halvdelen af ​​dejen ovenpå. Dæk med et andet ark af bagepapir og flad dejen ud i en stor og tynd rektangel med en kagerulle.
  4. Fjern det øverste bagepapire.
  5. Skær med en skarp kniv, hvis du ønsker det. Du kan drysse lidt salt eller anden krydderi over.
  6. Gentag det samme med den anden halvdel af dejen.
  7. Sæt bakkerne i ovnen og bag i 15 minutter. Skift bakkerne og bage i 10 til 15 minutter, indtil de er gyldne (men ikke brændt!).
  8. Lad afkøle og skære i linjerne med en tung kniv.
  9. Opbevares i en lufttæt beholder i op til to uger.
Dansk