Om Crickster

Crickster blev grundlagt igennem en passion for sundhed og bæredygtighed, med et brændende ønske om at inspirere andre til at træffe sundere og mere bæredygtige valg igennem underholdende, uddannende og inspirerende materiale, der spreder kærlighed og glæde for vores passion.

På den måde ønsker vi at vokse, lære og sætte vores eget positive aftryk på vores medmennesker.

Crickster handler om, at det skal være nemt, for os selv og vore medmennesker at træffe sunde, velsmagende valg uden at drive rov på planeten. Vi danskere er den befolkningsgruppe, der spiser mest kød per indbygger på verdensplan.

Kødproduktionen er den mest ressourcekrævende del af vores fødevareproduktion, og vi kan ikke tilfredsstille det voksende behov med vores nuværende produktionsmetoder.

Derfor må vi finde alternative proteinkilder og her er insekter en oplagt mulighed. Insekter er ressourceeffektive sammenlignet med vores konventionelle landbrug, fordi insekter kræver mindre plads, mindre vand, mindre foder, forurener mindre og udleder færre drivhusgasser.

Desuden er insekter i sandhed en superfood, med en komplet aminosyre- og fedtsyreprofil, samt et højt indhold af protein, vitaminer og mineraler.

Insekter er en velsmagende, sund og bæredygtig fødekilde, som allerede bliver spist af over 2 milliarder mennesker i verdenen.

Dette er også selvom disse mennesker har mulighed for at spise den konventionelle frikadelle, bøf eller mørbrad. De vælger insekterne til, fordi insekterne er næringsrige og repræsenterer nogle unikke smagsprofiler.

Insekter anses mange steder som en delikatesse. Faktisk spiser du i op til 500g insekter om året, uden du er klar over det, gennem helt almindelige fødevarer.

Så hvorfor ikke gøre som de 2 milliarder andre mennesker, der spiser insekter på daglig basis, og træf et bevidst valg om, at du også vil højne din sundhed og velvære igennem denne velsmagende, næringsrige og bæredygtige ingrediens.

Mission

Crickster vækster ved at inspirere andre til at træffe sundere og mere bæredygtige valg igennem underholdende, uddannende og inspirerende materiale, der spreder kærlighed og glæde for en fælles passion, samt præsentere insekterne igennem sunde velsmagende fødevare i den højeste kvalitet.

På den måde hjælper vi vores medmennesker til at gøre det nemme valg sundt og bæredygtigt.

Vision

Crickster vil lede vores medmennesker mod en sundere og mere bæredygtig madkultur ved at introducere, inspirere og uddanne omkring sunde, bæredygtige og velsmagende fødevarekilder.

Crickster’s grundprincipper

Crickster blev grundlagt ud fra et brændende ønske om at sætte et positivt aftryk ved at skabe noget, der var drevet af passion og lysten til at vokse og lære.

Crickster’s grundlæggere forestillede sig at de skulle lykkedes ved at lade deres passion blive deres profession.

Vi var alle passioneret omkring sundhed og bæredygtighed og vi blev enige om det var disse elementer, som skulle være drivkraften bag vores brændende ønske om at have en positiv indflydelse på vore medmennesker og planet.

Vi forestillede os at Crickster skulle være en familie, hvor der er plads til vokse og lære ved at dyrke sin passion og formål.

Et sted, hvor det vigtigste er at være glad, sprede god energi og kærlighed.

Et sted der kræver du arbejder fokuseret mod dit formål igennem din passion.

Et sted, hvor mandag er lige så god som fredag og du glæder dig til at skulle på arbejde, når du går på weekend.

Et sted, hvor du kan være nysgerrig, stille spørgsmål, lære og vokse igennem Crickster skolens livslektioner.

Et sted hvor det er okay at fejle, indrømme sine fejl, lærer af sine fejl og dele erfaringen med de andre familiemedlemmer.

Et sted med tillid til at vi altid gør vores bedste, tillid til vi altid levere den højeste kvalitet muligt, tillid til vore medmennesker og samarbejdspartnere.

Et sted for selvstændighed, fordi vi ved, at vi har hele Crickster familiens opbakning.

Et sted med dybt respekt for de andre familiemedlemmer, deres tid og aftaler.

Et sted med empati og opmærksomhed på kropssprog og signaler.

Et sted hvor du kan føle dig hjemme.